Service

Eigenlijk een compleet overbodige pagina, wij leven van de service die wij onze klanten bieden. Die service zorgt er namelijk voor dat u weer bij ons terug komt.

Wij repareren fietsen snel, volgens afspraak en een zo nauwkeurig mogelijke prijsopgave. Wij stellen uw bij ons gekochte fiets natuurlijk af op uw lichaamsbouw en uw gebruik. Wij zorgen er voor dat u ook jaren na aankoop met een tevreden gevoel op uw zadel zit. Wij zoeken voor u naar een passend model fiets maar die ook passend is bij uw budget. Wij verkopen ongeacht het budget alleen fietsen waar wij als winkel ook achter staan. Dit is wel erg veel “Wij”, laten wij dit eens anders zeggen: Uw fiets wordt snel gerepareerd, volgens afspraak en een zo nauwkeurig mogelijke prijsopgave.

Uw bij ons gekochte fiets stellen wij natuurlijk af op uw lichaamsbouw en uw gebruik. U zult, ook jaren na aankoop met een tevreden gevoel op uw zadel zitten. U vindt bij ons een passend model fiets maar die ook passend is bij uw budget. U vindt, ongeacht uw budget alleen fietsen waar wij als winkel ook achter staan. Het gaat er namelijk om dat U tevreden bent!