Kwaliteitsfietsen

Kwaliteitsfietsen

Maar wat zijn kwaliteitsfietsen nu eigenlijk? Zijn dat alleen de duurdere merken en modellen? Moet je per se een maandsalaris neerleggen om een beetje fiets te kunnen kopen?
Nee, dat is niet nodig, de Fietsroute heeft fietsen voor elk budget, er zit verschil in afwerking, materiaal en mogelijkheden maar alle door ons verkochte fietsen hebben de kwaliteit die nodig is om zorgeloos langere tijd te kunnen fietsen. Als wij geen kwaliteit aan onze klanten verkopen, komen die nadien nooit meer bij ons terug.

Wij adviseren over een kwaliteitsfiets passend bij uw wensen en budget. Toch wel een geruststellend idee, voor het zelfde geld als aanbiedingen van bijvoorbeeld bouwmarkten en supermarkten, koopt u bij ons een kwaliteitsfiets met garantie van een vakman!

Nog niet helemaal overtuigt? Stap dan gerust eens binnen!
Al is het best heel gezellig en leerzaam om langs te komen, het kan zo zijn dat u nu even niet in de gelegenheid bent. Daarom hebben wij hier de links naar de sites van onze leveranciers geplaatst waar u de laatste modellen kunt zien alsmede alle technische gegevens.
Alle modellen zijn door ons te leveren, samen met de door ons geleverde en betrouwbare service, als dit geen prettig idee is?

FIETSMERKEN met de eigen website.

Batavus……....www.batavus.nl
BSP …………….......www.bsp-fietsen.nl
Highlander ……..............www.highlanderfietsen.com en www.bimasbike.com
Pointer ……… .......................www.pointerrijwielen.nl
Puch ……………............................www.puch-fietsen.nl
Troy …………….....................................www.troyfietsen.com en www.bimasbike.com
Vogue ……………..........................................www.voguefietsen.nl
Vogue ……………..........................................www.bimasbike.com