Accessoires & Onderdelen

Fietsaccessoires

Wij willen u laten weten en laten zien: dat er wel degelijk flitsende goed functionerende regenkleding te koop is, dat er zeer praktische manden en fleurige tassen voor op de fiets te koop zijn? dat er talloze mogelijkheden zijn in verlichting, een voorwaarde voor uw eigen veiligheid? Waarschijnlijk wel, maar om echt zeker te zijn dat er iets op de markt is wat u goed kunt gebruiken op uw dagelijkse fietsritten loont het om eens binnen te lopen in onze winkel of om onze webbshop te bezoeken.
 

Een wereld aan Accessoires, Fietsen, Fitnessmaterialen, Kleding en Onderdelen staan tot uw beschikking. In de winkel bespreekt en bekijkt u de mogelijkheden samen met ons onder het genot van een kop koffie! Dat maakt het winkelen echt wel leuk! Goede fietsaccessoires bij De Fietsroute zorgen voor nog meer fietsplezier. Bij ons vindt u alles op dit gebied. Samen met goede voorlichting wel zo vertrouwd.
 

Wij leveren producten van alle bekende merken zoals o.a., Axa en Abus: Beugel-, Kabel-, Ketting- en Ringsloten,​ ​Abus en Polysport Helmen, ​Basil, New Looxs, Pointed en Willex Kisten, Kratten, Manden en Tassen, ​Binnen- en Buitenbanden van Continental, CST, Impac, Kenda, Michelin, Schwalbe, Vredestein, ​Campagnolo, Shimano, Sram Sturmey Archer - Cassette, derailleurs, Tandbladen, Kettingen, e.d. ​Hapro, Thule, Twinny, XLC - Dak en Fietsdragers One thought on “Fietsaccessoires”